viernes, 26 de diciembre de 2008

CONTACT-IMPRO INTENSIU - 26-28 desembre


26, 27 i 28 de desembre

CURSET DANSA CONTACT-IMPROVISATION

Africa Navarro

60 euros (públic general), 45 euros (alumnes del Botànic, Espai de Dansa)
Dirigit a personas amb experiència en contact-impro (nivell mitjà).
Plaçes limitades, pagament del curs abans del 22 de Desembre. Horari: 18 a 21h (pot variar)


Botànic Espai de Dansa.
C/ Turia 65 bajo
Telf: 96.391.70.48
Treballar el contacte des d'un punt de vista "tècnic", analitzant cóm mirar el nostre moviment, i el dels altres. Aprendre a llegir-lo, entendre-lo, racionalitzar-lo, per a així poder emprar-lo. Utilitzar el Contact-Impro com una tècnica més, dins la nostra dansa. Usar el cos des del múscul, i el contacte a través de la resistència muscular, per a crear els camins del moviment en el cos, de manera individual, en parelles i en grup.
África Navarro López
Titulada en dansa clàssica pel Conservatori de Música i Dansa de València, estudia Dansa Contemporània a València i Barcelona, enfocant la seua formació en la improvisació i el Contact.
Com a Professora, imparteix classes i cursos des de fa mes de 15 anys en: Àrea, La Caldera, Mudances Aula Pedagògica, Escola Municipal de Celrà, Universitat Autònoma de Barcelona, La Poderosa, Olga Tragant a Barcelona, Centre Coreogràfic de Lleó, i C.E.M. de Lisboa, Sala Cuarta Pared i Estudio 3 de Madrid, Botànic Espai de Dansa, Sala Saltamontes ,Institut del teatre de barcelona i el Conservatori de Música i Dansa de València.
Des de 1989 treballa com a intèrpret en companyies com: Mudances, Mal Pelo, Malqueridas, Senza Tempo, Lapsus, Damián Muñoz, Cel-Ras...
Paral·lelament crea i organitza conjuntament amb diferents artistes, peces i diversos projectes d'improvisació.

No hay comentarios: