viernes, 19 de febrero de 2010

Fwd: ELS CURSOS DE LA TEATRAM FESTIVAL


TEATRAM 2010

ELS CURSOS DE LA TEATRAM FESTIVAL

ATENCIÓ, PLACES LIMITADES!

Curs d'expressió vocal: del dilluns 22 al dijous 25 de març
Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones interessades en el coneixement de la seua veu i de les seues capacitats expressives. Mitjançant exercicis de repetició i d'autoconsciència i altres ferramentes de dramatització i de cant, el curs es centrarà en els següents continguts:

          -Desbloqueig dels diferents grups musculars.
         -Els diferents tipus de respiració.
            -Connexió cos-veu.
            -Col•locació de la veu: diferents registres.
            -Veu i moviment.
            -Veu i emoció.

Impartit per:
Jesús Muñoz és  Llicenciat en Art Dramàtic per l´Escola Superior d´Art Dramàtic i cofundador i actor de El pont flotant, una companyia de teatre que naix com a grup d'investigació sobre la tècnica de l'actor i que ha estrenat quatre muntatges des d'aleshores: What a Wonderful War! (2002), Trànsit, el viatge de Juanillo Cabeza (2004), Com a Pedres (2006) i Exercicis d'amor (2009). Participa també com a actors en espectacles com a l´Amor del rossinyol (TGV) amb direcció de Jorge Picó; El banquet (Arden Produccions) amb direcció de Carme Portacelli; La navaja en el ojo de la Fura dels Baus; A que te clown! De la companyia Electro Show Machine; etc.
Ha sigut professor de Teatre en el I.E.S. Lluís Vives de València entre el 2002-07. Actualment és coordinador de les activitats pedagògiques a la Sala flotant- espai teatral- i imparteix cursos de treball físic i vocal en diferents escoles de teatre. Des de l'any 2005 treballa tècnica vocal amb Núria Inglada y en el Centre Artistique International Roy Hart, on segueix un programa de formació pedagògica dirigida per Carol Mendelsohn i Saule Ryan (Roy Hart Theatre).

Horari: de 19.30 a 22h.
Preu*:
    Participants de la Teatram Sessions i alumnes de la EMT de Picassent:  10 €
    Resta de participants: 15 € 
 
*com a participant del curs comptaràs amb descomptes per a els espectacles de la TEATRAM
 
Curs d'acrobàcia per a teatre: Dissabte 20 i diumenge 21 de marc
Dirigit a tota persona que interessada en reeducar i treballar el control del seu cos per realitzar moviments acrobàtics.
    Objectius
        La intenció del curs, és generar-nos un espai on ens sentim amb la confiança de deixar-nos dur per impulsos i així crear moviment; obrint la percepció, despertant els estímuls i les seves reaccions, ampliant els recursos d'expressió.             Aprendrem com funciona el cos quan el fem moure en impulsos per adquirir control del moviment  i guiar-lo. Treballant la confiança en un mateix per a que la ment no bloquetge el moviment.
    Dinàmica:
        Entrenament de força i flexibilitat per a despertar el cos i posar-lo a punt per a respondre a impulsos. Improvisació com a joc on l'error o la dificultat ens poden dur a crear nous moviments acrobàtics.

El curs consta de tres parts, :
           -Entrada en calor, estiraments, movil.lització articular
           -Exercicis de confiança per a que el cap no ens jugue en contra, acrobàcia estàtica i dinàmica. Individual i grupal.
           -Estiraments-relaxació.
Impartit per:
        Alba Blanco Benavent. Formada com a ballarina i acròbata a L' institut del Teatre de Barcelona, Botànic Espai de Dansa (València) i en el IUNA  (Buenos Aires) ampliant posteriorment el coneixement de tècniques circenses a                     Espacio Zero y La Arena (B.A) escoles de circ, on també imparteix classes (acrobàcia, teles, trapeci, equilibris..) des del 2006. Ha  format part de companyies  valencianes com Cel.Ras -"Caus o Caos", "Entreteniments entretinguts"-,         el Circ Gran Fele -"Zahar, el jugador turco de ajedrez"  "La Halca" "El Sabidor""Avatar","Nómadas",  Titola Teatre – "Pi al mon animal", "super R"- i  Xarxa Teàtre -"la nit de san joan"-. I també en Nats Nus Dansa (Barcelòna),                     Deambulants (Girona) Retouramonts (França) Ojos Verticales y Vayven ( B.A).
 
Horari: 10 a 14 h
Preu*:
        Participants de la Teatram Sessions i alumnes de la EMT de Picassent:  10 €
        Resta de participants: 15 €
*com a participant del curs comptaràs amb descomptes per a els espectacles de la TEATRAM


RECORDA QUE ENCARA POTS PARTICIPAR EN LA TEATRAM FESTIVAL DE PICASSENT...SI TENS UNA OBRA PREPARADA...INFORMA'T A:

WWW.CULTURAPICASSENT.COM

No hay comentarios: